I april kommer din plæneklipper tilbage til arbejdet

Apr 06 2021
I april kommer din plæneklipper tilbage til arbejdet

Efter en vinter uden at klippe plænen, vil din græsplæne begynde at vokse igen om foråret! April er den ideelle måned til at tage sig af din græsplæne. Dette inkluderer især klipning af din græsplæne regelmæssigt.

Hvad er fordelene?

Din græsplæne bliver smukkere, mere kompakt, grønnere og nyder fuld sundhed. Klipning forhindrer også spredning af mos eller ukrudt, da skæring af græsstråene øger densiteten. Dette vil sikre sundheden på din græsplæne!

Hvor ofte klipper du?

Frekvensen afhænger af det ønskede resultat, men også af årstiderne: om foråret er det ideelt at klippe en gang om ugen. Om sommeren er det bedst at klippe hver anden uge, og lige før vinteren anbefales det, at plænen klippes meget kort.

Nogle tip

1. Før du begynder at klippe din græsplæne, skal du sørge for, at der ikke er samlet nogen genstande, grene eller sten på din græsplæne, mens du ikke klipper.

2. Du kan nu begynde at klippe. Først skal du fokusere på forhindringerne ved at klippe omkring dem: træstammer, blomsterbedkanter, hegnbaser ...

3. Det tilrådes at klippe parallelle strimler. Kryds kørselsretningen hver gang for at undgå at løbe rundt på det samme græs igen og igen. Vær forsigtig, det anbefales ikke at klippe, når dit græs er for tørt eller for vådt, da det vil beskadige græsset eller tilstoppe din udløbsslisk.